Blanketer

Här hittar du de nödvänliga blanketer som behövs inför körkortet.

 

Ansökan om muntligt prov eller förlängd provtid vid kunskapsprov

Är du inte så bra på att läsa? Eller har du svårt att både läsa och förstå saker och ting? Här ansöker du om extra tid inför kunskapsprovet. Ta hem filen här.

Körkortstillstånd med hälsodeklaration

Blankett för att ansöka om körkortstillstånd inom grupp 1 - behörigheterna AM, A1, A, B, BE samt Traktorkort. Till blanketten hör en hälsodeklaration och ett intyg om synprövning (som bifogas med automatik). En avgift tas ut för att din ansökan ska prövas, inbetalningskort skickas till dig när du beställer blanketten. Beställ filen här.

Ansökan handledarskap privat övningskörning

Blankett för att ansöka om att bli godkänd som handledare för privat övningskörning avseende en viss elev. Om du vill bli handledare vid privat övningskörning för behörighet B, måste du först gå en introduktionsutbildning tillsammans med din blivande elev. En avgift tas ut för att din ansökan ska prövas, inbetalningskort skickas till dig när du beställer blanketten. Beställ filen här.

Boka kunskapsprov och körprov

För att kunna boka prov behöver du en personlig kod. Den skickades ut tillsammans med ditt körkortstillstånd. Om du saknar denna kan du beställa en ny kod. De prov som kan bokas är kunskapsprov för A, B och BE samt körprov för B. Beställ filen här.

Övriga blanketer

Här hittar du de övriga blanketer som inte är nämnda övan. Allt kan hittas här.

 

Utbildningar

För att inte göra det mer komplicerat för dig som är ny elev behöver du egentligen bara göra några saker innan du ska börja övningsköra. Gå till Utbildning sida för att läsa allt nödvänliga information som kan vara bra och veta.

Körkort Center i Malmö och Lund

© 2010 Copyright bkörkort.nu. All Rights Reserved. Design by addodesigns